Happy 2017!!!

Yes! Hoewel het vandaag gewoon een ochtend is zoals een andere, voelt het helemaaaaal vreemd en nieuw. Nope, dit heeft niets te maken met een hangover -borstvoeding, weet je-, het is gewoon prachtig dat 2017 van start is gegaan! Hands Off MY Food heeft een te gek 2016 gehad, met heel veel fijne kansen.

In 2016 hebben we als blog meer vorm kunnen geven aan ons concept, dat uiteraard ondertussen wat breder is geworden dan ‘gewoon eten’. Wat begon als ‘gezonde blog’, is ondertussen 100% plantaardig -joehoe!-. Hoewel we nog een hele weg af te leggen hebben, proberen we wel zoveel mogelijk onszelf te blijven. Geen vreemde RAW-food gerechten waar je 48 uur tijd voor hoeft te rekenen en ook de ‘vreemde ingrediënten’ laten we steeds vaker en vaker links liggen. Makkelijk, goedkoop én gezond zijn steeds meer onze stokpaardjes en we love that!

Even de cijfers op een rijtje. We hebben er 3000 likes op staan, op die teller van Facebook. Dat is mooi. Ook onze Instagramaccount telt eindelijk meer dan 1000 likes -hoera!-. Natuurlijk willen we nog véél meer mensen bereiken en doen we ons best om ons fotomateriaal zo mooi mogelijk te maken. Dat neemt niet weg dat Hands Off My Food een reallife-blog blijft en ik geen zin heb in fotografen die de boel van me overnemen. Jullie zien wat hier gegeten wordt en daar hoeft niet teveel poespas bij.

 

Aviary Photo_131275162989923519.png

Op 2017!

 

 

 

In 2017

Laten we er niet omheen draaien, er staat een e-book op het programma van 2017 en er wordt ernstig gebrainstormd rond het eerste boekje in papier. We zoeken naar de leukste grafische vormgevers, want, we zouden onszelf niet zijn als we de boel uit handen gaven om er zomaar wat mee te doen. Yes, we willen alles zelf regelen en beslissen. Spannende tijden dus!

We willen ook heel graag een Hands Off My Food – diner-night organiseren. Ook hier wordt ernstig over gebrainstormd. Zouden jullie graag willen komen en gezellig samen tafelen? We horen het graag. We zouden dit doen centraal, in Antwerpen. Zo is de boel voor iedereen bereikbaar.

Wat er verder nog op de planning staat? Nobody knows! En teveel plannen maken is ook nergens goed voor natuurlijk. Ik ben nogal een impulsief type, maar dat hadden jullie ongetwijfeld door!

Bij deze wil ik jullie allemaal héél erg bedanken voor de fijne momenten online én in real life! Jullie zijn een fantastisch fijn publiek! Dank je wel!

Ik wens jullie een fantastisch 2017!

Wat zijn jullie plannen? We zijn benieuwd wat het nieuwe jaar voor jullie brengt! Laat zeker een comment achter of stuur ons een mailtje! 

Liefs!

Lieselotte

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s