FAQ!

Is eten volgens HandsOffMyFood duurder dan ‘gewoon eten’?

Onze menu’s op bestelling zijn voor een hele week. Alles hangt af van de winkel waar jij boodschappen doet! Vaak bestaat het grootste deel van een menu uit verse groenten en fruit. Koop je uitsluitend biologisch? Bij de plaatselijke boer? Op de markt? In de supermarkt om de hoek?
Noten, zaden en pitten zijn duur in aanschaf, vooral in het begin. Koop grote porties en laat je niet verleiden om kleine doosjes van 120g! Je komt echt stukken goedkoper uit na wat zoekwerk op het internet.

 

Kan je HandsOffMyFood-proof eten als je zwanger bent of borstvoeding geeft?!

Bij HandsOffMyFood draait alles om gezonde voeding en is diëten een no-go! Gezond eten en luisteren naar je lichaam is goed voor jou, maar ook voor die mini-me in je lijf! Een gezond, volwaardig eetpatroon is goed voor je zwangerschap en je melkproductie. Heb je meer honger dan vroeger? Geef gerust toe aan dat schepje meer op je bord! Vooral gezonde koolhydraatbronnen zijn erg belangrijk dus… .vergeet ze niet!

 

Zijn de recepten van HandsOffMyFood kidsproof?

Ben je bang voor tekorten? Dat is niet nodig! Zo lang je kids mogen bijscheppen waar ze willen zit je goed! Kinderen eten immers wat ze nodig hebben. Zelf heeft Lieselotte twee kritische kleuters die -na een jaar van sputteren- écht alles lusten. We hebben per kind 1 ingrediënt dat een echte no-go kan zijn. Zo kiest dochter Roos om haar warme tomaten te laten liggen en heeft zoonlief Floris een afkeer van zwarte pasta.
Het ene kind lust al wat meer dan het andere, maar samen koken, ingrediënten proeven en praten over wat je allemaal serveert is dé sleutel.

Ga ik afvallen?

HandsOffMyFood is géén dieet-website. We willen je laten stralen, en dat kan alleen als je je goed voelt in je lichaam. Uiteraard kan het je gewicht ten goede komen om ongezonde suikers en vetten te schrappen. Alles hangt af van hoe je eet op dit moment. Verwacht géén spectaculaire dieetresultaten, dat is helemaal onze bedoeling niet!