Hands Off My Kids!

Hoi!

Je klikte net op ‘Hands Off My Kids’! Dat is fantastisch! Ik ben Lieselotte, een stukje van Hands Off My Food. Maar ook een heel groot stukje mama. Sinds 2011 postte ik regelmatig mama-minded blogs op mijn eerste internetplekje ‘MamaManual’, maar sinds 2015 slorpte Hands Off My Food me helemaal op en was ik niet meer weg te slaan uit m’n keuken. Tijd om de draad weer op te nemen en verder te gaan waar Hands Off My Food stopt! Er is immers zoveel meer dan lekker eten -hoewel het erg erg fijn is!-.

Mijn mama-job bereidt zich uit van een naar-het-eerste-leerjaar-gaande dame ‘Roos’, en een felle derde-kleuterklasser-blue-eyes-boy ‘Floris’, en een heerlijk stukje baby ‘Ninette’.

Hands Off My Kids?!

Hands Off My Kids is een nieuw hersenspinsel, waar jullie alles zullen kunnen volgen over dit chaotische, grappige, twisted leven van deze ‘mom of 3′.
Ik ga voor je op op zoek naar fijne ecologische kidsstuff -en ja, dat gaat van draagdoeken tot brooddozen.. name it, ik test het voor je uit-, leuke plekjes om je kroost mee naartoe te nemen, tips & trucs om die lievers af en toe kalm te houden en vooral ook no-nonsens mommy-talk. Mama zijn, in alle eerlijkheid, is bikkelhard. Het is een wrede wereld waarin eigen toilet-tijd, eindeloos snoozen en sexyness-voor-je-knapperd niet altijd passen zoals je hoopte… Maar, het is ook een onwaarschijnlijke dankbare taak om die kleintjes te voeden, te dragen,… ja zelfs hun billen te vegen.
Ik ben dodelijk verliefd op mijn kids, maar tegelijk ben ik soms ook gewoon even mama-moe. Ik hou van spelen in de speeltuin, maar ik lees er ook soms gewoon héél graag een modetijdschrift. Ik ben verslaafd aan borstvoeding-stuff en draagdoeken, maar wel op high-heels! Dat is dus exact wat je kan verwachten…

De meeste blogberichten zullen geschreven zijn door mezelf of Mr. Foodie -yes, daddy-talk is ook onwaarschijnlijk interessant voor ons, mama’s-, maar hier en daar ga ik op zoek naar gastbloggers die je héél erg veel interessants kunnen vertellen over hoe zij ’t doen!

Liefs,

Lieselotte